Využite náš zľavový kód SLEVA10 pre 10% zľavu na všetky produkty. Obmedzená ponuka.

Zavrieť

Záruka legálního software

Právo prodávat použitý nebo nevyužitý software je zakotveno v čl. 4 odst. 2 Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/24/ES o právní ochraně počítačových programů, který stanoví, že se právo na šíření (další převod) počítačových programů v rámci EU vyčerpá při prvním prodeji licence.

Soudní dvůr Evropské unie rozhodl ve svém rozsudku „Právní ochrana počítačových programů – Uvádění licencí k použitým počítačovým programům staženým z internetu na trh“ ze dne 3. 7. 2012, že obchodování s licencemi je v rámci Evropské unie legální a tudíž neplatí ustanovení licenčních podmínek. Rozhodnutí evropského soudního dvora platí pro software v jakékoli formě, tzn. jak pro CD, DVD, tak i pro on-line verze.

Najlacnejšie na trhu

Prodáváme softwerové licence od Microsoftu, které kupujeme jako nevyužité, nadbytečné licence od zahraničních firem a proto máme tak levné ceny. Tyto licence jsou běžné legální licence, které se liší pouze tím, že už někdy mohla být použita, nebo byla součástí hardwaru se kterým používána není a nebo se jednáo nevyužité nové

Návod na inštaláciu a aktiváciu Microsoft Office 2016


Ak ste od nás dostali aktivačný kľúč k druhotnej licencii Office 2016 a neviete, ako produkt nainštalovať, vykonajte inštaláciu podľa tohto návodu.

(UPOZORNENIE: Pred inštaláciou MS Office 2016 Professional Plus je nutné odinštalovať všetky predchádzajúce verzie MS Office vrátane skúšobných Office 365, ktoré sú predinštalované od rôznych výrobcov počítačov. Ak ste mali na PC nainštalovaný MS Office 2013 alebo 2016 vo verzii Home & Student alebo Home & Business, je nutné pred odinštalovaním odhlásiť z MS Office Microsoft účet.)

1. Stiahnutie inštalačného súboru

  • Inštalačné súbory získate po prihlásení na webe: https://setup.office.com/.
  • Prihláste sa vaším účtom na webe Microsoft. Ak doposiaľ Microsoft účet nemáte, bude potrebné si ho vytvoriť.
  • Do prázdnych polí zadajte zakúpený produktový kľúč.
  • Po zadaní zakúpeného produktového kľúča si vyberte jazyk a potvrďte. Následne bude overená platnosť produktového kľúča a bude umožnené stiahnutie inštalačného súboru.
  • Ak bol Váš licenčný kľúč úspešne overený, pokračujte stlačením tlačidla ďalšie. Začne sa sťahovanie inštalačného súboru do Vášho počítača.

2. Spustenie inštalačného súboru

  • Po úspešnom stiahnutí spustite stiahnutý inštalačný súbor, pre spustenie musíte overiť súhlas správcu počítača.

 

3. Inštalácia Microsoft Office 2016

  • Chvíľu počkajte na dokončenie inštalácie produktu Microfoft Office 2016 do Vášho počítača. Rýchlosť inštalácie závisí na rýchlosti Vášho internetového pripojenia (inštalácia môže trvať pokojne aj 30 minút).

  • Po úspešnom dokončení inštalácie Microsoft Office 2016 môžete inštalátor zatvoriť a následne sa pustiť do aktivácie zakúpeného Office.

4. Prvé spustenie Microsoft Office 2016 - DÔLEŽITÉ

  • Po dokončení inštalácie je potrebné spustiť akýkoľvek program balíka Microsoft Office 2016, (nainštalované programy nájdete v ponuke Štart). My sme si pre ukážku spustili Excel.

Z dôvodu aktivácia druhotné licencie je potrebné aktivovať zakúpený Office produktovým kľúčom, nie Vašim MS účtom.

  • Zadajte možnosť "Nechcem sa prihlásiť ani vytvoriť účet" následne do prázdneho poľa zadajte zakúpený licenčný kľúč. Po úspešnom zadaní Microsoft overí platnosť kľúče a umožní Vám tak následnú aktiváciu.

5. Overenie úspešnosti aktivácia

Úspešnosť aktivácia overíte spustením akéhokoľvek programu z balíka Microsoft Office a kliknutím na tlačidlo Súbor > Účet.

U cca 50% prípadov prebehne aktivácia automaticky online. Ak však nastanú problémy s aktiváciou z dôvodu aktivácie druhotné licencie, nasledujte postup telefonickú aktiváciou.

Telefonická aktivácia je zvyčajne vyžadovaná pri reaktivácii už predtým použitej licencie. Dôvodom je, že licencia bola buď odinštalovaná/odstránená v offline móde, alebo bola predtým používaná v inej krajine, či na inom type hardvéru. To mohlo spôsobiť regionálne problémy alebo problémy hardvéru s kompatibilitou počas (najbežnejšie používanej) online aktivácie licencie. Preto prichádza na radu telefonická aktivácia - tá totiž vynúti aktualizácie a potvrdí nový status licencie na serveroch Microsoftu.

Telefonická aktivácia

Ak aktivácia cez internet neprebehla, aktivujet zakúpený Microsoft Office 2016 telefonicky.

  • Zadajte voľbu aktivácia telefonicky a kliknite na tlačidlo Ďalej.

  • Vyberte Vaše umiestnenia
  • Zavolajte na uvedené telefónne číslo, hovor je spoplatnený ako volania v rámci Slovenska.
  • Akonáhle sa Vám ozve telefónny automat, tak na klávesnici telefónu zadajte voľbu 3 a potom 1 (aktivácia produktov MS Office). Telefónny automat Vás vyzve na zadanie ID inštalácie, toto číslo zadávate pomocou klávesnice vášho telefónu. Ak sa Vás automat opýta na počet počítačov, na ktorom máte nainštalovaný zakúpený produkt, zadajte hodnotu "0" (produkt ešte len inštalujete).

  • Po úspešnom zadaní Vám automat oznámi potvrdzovací ID, ktoré zadáte do prázdnych polí.

  • Teraz by mal byť produkt Microsoft Office 2016 úspešne aktivovaný.

Ak si nebudete vedieť rady s aktiváciou zakúpeného produktu alebo aktivácia z nejakého spôsobu nebude možná, kontaktujte našu podporu, ktorá Vám ochotne poradí prípadne pomôže s aktiváciou Vášho produktu.